Close

Tietosuojakäytäntö

Language Voices arvostaa käyttäjiensä, tilaajiensa, jäseniensä ja muiden Language Voices -sivustolla vierailevien ja sivustoa ja sovellusta käyttävien tietosuojaa (yhdessä tai erikseen “sinä” tai “käyttäjät”).

Henkilöllisyys ja pääsy

Kun rekisteröidyt Language Voices -sivustolla, pyydämme nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Tämä on vain tunnistautumis- ja viestintätarkoitusta varten. Emme koskaan myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille emmekä käytä nimeäsi markkinointilausekkeissa ilman lupaasi.

Kun selaat verkkosivustoamme, pidämme tästä kirjaa tilastotarkoituksia varten (kuten vaihtokurssit ja uusien suunnitelmien testaaminen).

Lisää tietoa siitä, mitä tietoja keräämme ja miten käsittelemme ja säilytämme tietoja saat sivulta GDPR-sivultamme.

 

 

Lainvalvonta

Language Voices ei luovuta tietojasi lainvalvojille, ellei tuomioistuimen määräys niin vaadi. Torjumme pyynnöt paikallisilta ja liittovaltion lainvalvojilta, jos he haluavat tietoja ilman tuomioistuimen määräystä. Ja ilmoitamme sinulle aina, jos tällainen pyyntö tehdään, ellei meitä lain mukaan kielletä sitä tekemästä.

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä Veronica Gelfgreniin sähköpostitse veronica@learnmera.com