Close

Partnerit

Learnmera / Suomi


Learnmera Oy on yksityinen aikuiskoulutus- ja käännösyritys, joka tarjoaa liiketoiminnan kielikursseja sekä käännös- ja kielentarkastuspalveluita pääasiassa yrityksille Helsingin seudulla. Kursseja tarjotaan englanniksi, suomeksi, ruotsiksi, ranskaksi, saksaksi ja venäjäksi. Learnmera Oy:lla on laaja kokemus koulutusresurssien ja verkkosivujen luomisesta, sovellusten sisällön luomisesta sekä ammatillisten verkkokurssien kehittämisestä. Learnmeran ilmaisille kielten oppimisen ja kulttuurimateriaalia sisältävillä verkkosivuilla on ollut kymmeniä tuhansia latauksia. Learnmera on ollut aktiivinen eurooppalaisissa projekteissa vuodesta 2008 lähtien.

Learnmera tarjoaa myös IT-palveluita etenkin yrityksille ja instituutioille, jotka haluavat parantaa asiakasrajapintaa sekä läsnäoloa sosiaalisessa mediassa.

Luettelo Learnmeran aiemmista projekteista löytyy täältä.


www.learnmera.com

www.thelanguagemenu.com

Veronica Gelfgren

veronica@learnmera.com

+358 45 169 5454Folkuniversitetet / Ruotsi


Folkuniversitetet on aikuiskoulutusjärjestö, joka tarjoaa laajan kirjon aikuiskoulutusta kaikkialla Ruotsissa. Sillä on viisi perustaa: Tukholman, Uppsalan, Göteborgin, Lundin and Umeån yliopistoihin liittyvät laitokset. Meillä on laaja ja avoin koulutusohjelma eri aineissa, ja hallinnoimme myös lukioita, ylempiä ammattitutkinto-oppilaitoksia, seniorikoulutusta sekä työmarkkinakoulutusta ja jatkokoulutusta työelämässä.

Folkuniversitetet on riippumaton kaikista poliittisista, uskonnollisista ja kaupallisista intresseistä.

Kansainvälinen yhteistyö, pedagoginen kehitys, demokratia ja keskittyminen yksilöön ovat meille keskeisiä arvoja. Olemme tehneet osamme ruotsalaisen koulutuksen ja opetuksen eteen, esimerkiksi iltalukiot, kielikeskukset, ruotsia maahanmuuttajille, kolleget sekä ICT-pohjainen koulutus. Visiot ja ideat paremmille oppimiskeinoille kehitetään ja testataan projektiryhmissä, usein kansainvälisessä yhteistyössä. Valmennus, validointi, yrittäjyys, oppiminen työelämässä, yksilöiden tarpeisiin perustuva voimauttaminen ja yksilöllinen opastus ovat esimerkkejä alueista, joita kehitämme ja toteutamme omassa organisaatiossamme.


www.folkuniversitetet.se

Ingmarie Rohdin

ingmarie.rohdin@folkuniversitetet.se

+46 4420 7640Bursa Education and Youth Association / Turkki


BURGED on järjestö, joka vaalii ja opastaa yksilöitä ja organisaatioita, joilla ei ole aiempaa kokemusta sosiaalisesta yrittäjyydestä, sosiaalisista innovaatioista sekä mahdollisuuksista koulutuksen ja eurooppalaisten projektien suhteen. Burged valmentaa heikommassa asemassa olevissa yhteisöissä ja tukee niitä, jotka haluavat vaikuttaa työnsä ja koulutuksen laadun suhteen. Burged keskittyy riippuvuuden vähentämiseen valtiosta, heikommassa asemassa olevien yksilöiden voimaannuttamiseen, heikommassa asemassa olevien yhteisöjen kehittymiseen sekä toimittaa onnistuneesti ratkaisujaan työttömyyteen, köyhyyteen, marginalisaatioon, sosiaaliseen syrjäytymiseen ja riistoon liittyen.

Burged työskentelee paikallisten julkisten toimielinten sekä kuntien kanssa erilaisten koulutusasioiden, sosiaalisten velvoitteiden ja vastuiden suhteen sidosryhmien tavoittamiseksi sekä heidän tietoisuutensa lisäämiseksi.

Tavoitteemme on:

– verkostoitumisalustat yhteisöjärjestöille, nuorten ymmärryksen lisäämiseksi globaaleista asioista ja heidän pääsynsä helpottamiseksi kansainvälisiin projekteihin

– yhteistyö yliopistojen kanssa koulutuksen tekemiseksi vahvaksi ja innovatiiviseksi.

– talossa tapahtuvan koulutuksen tarjoaminen, esim. PCM, IT, englannin keskustelusessiot.


www.burged.org.tr

Veli Cihad Elyak

info@burged.org

+905058186061